Napaka
  • XML Parsing Error at 1:1350. Error 9: Invalid character

Komunaliada 2017

Komunaliada 2017

V okviru projekta smo se udeleili letonje KOMUNALIADE, ki se je zgodila v Krkem 9. in 10. junija 2017. KOMUNALIADA je tradicionalno sre?anje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije. Je dvodnevni dogodek, kjer se poleg razstave komunalne opreme udeleenci pomerijo v delovnih in portnih tekmovanjih. Dogodka se po navadi udelei preko 2.500 ljudi.

Na naem razstavnem prostoru smo izvajali posebno delavnico o e-odpadkih in odpadnih baterijah, na kateri so vsi obiskovalci izvedeli ve? o naih aktivnostih, infrastrukturi za zbiranje starih aparatov in rezultatih sejalnih analiz uli?nih zbiralnikov. Izvajali pa smo tudi druge spremljevalne aktivnosti:

  • ZADENI IN ZADENI: Zadeni ?im ve? prenosnih telefonov in osvoji nagrado.
  • PRIKOLESARI ELEKTRIKO: Poeni posebno sobno kolo in ugotovi, kako hitro ga mora poganjati, da bodo zagorele razli?ne vrste arnic in radio ter si napolni prenosni telefon.
  • FOTOROBOTEK: Fotkaj se in si fotko polji na svoj e-naslov.

Vsi, ki so se udeleili naih aktivnosti in izpolnili kratko anketo, pa so sodelovali tudi v nagradnem rebanju za prenosni telefon Samsung Galaxy A5 (2016) v zlati barvi, ki ga je prijazno poklonilo podjetje Samsung Slovenija. reb je dolo?il, da je nagrado prejel gospod Ivan Arzenek iz podjetja Simbio, druba za ravnanje z odpadki d.o.o..

06-komunialada-106-komunialada-206-komunialada-4